Hev- senk rekkverk

Justerbare rekkverk - Cit i Lä

Vi er forhandler hos Svalson, som er markedsledende i høyderegulerende rekkverk.

Cit i Lä tilbyr med sin høyderegulering, muligheter som tidligere gjerdesystemer ikke har kunnet.  Dette er et suverent system for vind og leskjerming.  Lavt gjerde når forholdene tillater det og bra vindskjerming når det blåser eller er kaldt.
 
 
Med to glassdeler , bevarer Cit i Lä® utsikten fra terrassen din samtidig som det beskytter deg mot vinden. Vi kan også levere Cit i Lä med opal folie, frostet glass eller annen utførelse der du bestemmer sikten inn og ut.

Med Cit i Lä blir glassrekkverket tilpasset for å gi resultatet som passer deg best, der du selv bestemmer fargen.
Aluminiums rammen kommer natureloksert som standard og er derfor godt beskyttet mot miljøets påvirkningskraft. Vi tilbyr også pulverlakkering i ønsket RAL-farge.

Installasjonen av rekkverket er oftest ukomplisert , og enhetene krever vanligvis ikke byggetillatelse. Vi tilbyr profesjonell montering og våre montører har erfaring med alt fra enkle til kompliserte installasjoner
robuste glass rekkverk produsert i Sverige. Når vinden blåser, er du helt trygg bak Cit i Lä

Et unikt kvalitetsprodukt som gir deg muligheten til å skape en luksuriøs, trygg og eksklusiv atmosfære i ditt uteområde.
Dette vedlikeholdsfrie glasssystemet er lett og enkel å bruke og kan lett heves og senkes etter behov.
 
Sikkerhet
Svalson har fokusert sin utvikling på robusthet og sikkerhet.  Nederste profilen er laget slik at det hindrer barn å klatre på skjermen. Du kan føle deg trygg med en installasjon av Svalson. Våre produkter er testet for vindlaster og personlig sikkerhet som for rekkverk. Vi veileder også i valg av størrelser i forhold til lov, regler og omgivelser.

PERSONVERN OG COOKIES | Design og CMS av EKH Grafisk