Balkongdør, utadslående

BALKONGDØR, UTADSLÅENDE
Balkongdør som fungerer i storm og stille.

En enkel vridebevegelse med dørhåndtaket gjør at dørbremsen holder dørbladet fast i en hvilken som helst åpningsstilling.

Døren åpnes ved å vri dørhåndtaket oppover. Det er tre lukkepunkt på låssiden. Med den motsatte vridebevegelsen på dørhåndtaket aktiviseres dørbremsen på toppen av dørbladet. Ved å vri dørhåndtaket nedover kan dørbladet holdes fast i hvilken som helst åpningsstilling fra en liten luftestilling til maksimal åpning som er 90 grader. Dørbremsen er også en åpningsbegrenser som gjør at døren ikke kan slå helt bak i veggen. Døren har tradisjonelle løftehengsler.

Alle balkongdørene kan utstyres med sylinderlås både på inn- og utsiden.

En enkel låsknapp på innsiden med blindplate på utsiden eller standard om ikke annet bestilles. Som tilleggsutstyr leveres døren enten med sylinder innvendig, utvendig eller på begge sider. Alle dørene i huset kan utstyres med like låssylindere slik at det er tilstrekkelig med èn nøkkel for hele huset, gjerne inklusiv garasjeport.

Sikkerhetsdør

På bestilling kan det leveres sikkerhetsdør som tilfredsstiller kravene til FG-godkjenning på enøyet dør.

Norgesvinduet balkondør kan leveres med u-verdi på 0,79 W/m2K beregnet iht. NS-EN ISO 10077-1 og 2.

Rullestolterskel

Med bare 25mm høyde på terskelen er det mulig å komme over denne med vanlig rullestol. Dette tilfredsstiller husbankens krav til boliger med livsløpsstandard. er terskelhøyden over 25mm i en livsløpsbolig faller lånetillegget bort.

PERSONVERN OG COOKIES | Design og CMS av EKH Grafisk