Balkongdør, innadslående

BALKONGDØR, INNADSLÅENDE


På denne døren har en mulighet for både side- og bunnhengslet innadslående funksjon. Mange foretrekker denne tilleggsfunksjonen med lufting i toppen.

Vrideren peker nedover i lukket stilling og ved åpning dreies den 90 grader oppover slik at den står rett ut til siden. Det vil si motsatt av den dreiebevegelsen en gjør på et vanlig dørhåndtak på en inner- eller ytterdør.

Denne døren har ikke det samme sortimentet med låseknapp, blindskilt og låsesylindere som BDU(utadslående), og leveres med vrider kun på innsiden. Døren bør ikke monteres på vegger med hard værpåkjenning.

Alle balkongdørene kan utstyres med sylinderlås

Både på inn- og utsiden. En enkel låsknapp på innsiden med blindplate på utsiden er standard om ikke annet bestilles. Som tilleggsutstyr leveres døren enten med sylinder innvendig, utvendig eller på begge sider. Alle dørene i huset kan utstyres med like låssylindere slik at der er tilstrekkelig med èn nøkkel for hele huset, gjerne inklusiv garasjeport.

Sikkerhetsdør

På bestilling kan det leveres sikkerhetsdør som tilfredstiller kravene til FG-godkjenning på enøyet dør.

Brystning

Norgesdøren har et isolert brystningsfelt som er bedre enn på de fleste andre tilsvarende dører. U-verdien på brystningsfeltet er 1,0 W/m2K.

Rullestolterskel

Med bare 25mm høyde på terskelen er det mulig å komme over denne med vanlig rullestol. Dette tilfredsstiller husbankens krav til boliger med livsløpsstandard. Er terskelhøyden over 25mm i en livsløsbolig faller lånetillegget bort.

PERSONVERN OG COOKIES | Design og CMS av EKH Grafisk