Smittevern

Vi i Rakvåg Glass kan tilby en rekke produkter for å gjøre hverdagen tryggere. Det er kun enkle tiltak som kan bidra til en litt mer normal hverdag, med plastglass eller en enkel glass-skjerm kan den visuelle kommunikasjonen fortsatt opprettholdes på kort avstand. 

Ved vår avdeling på Bergmo, kan vi levere plastglass i form av Akryl og Polykarbonat som kan bearbeides slik at de enkelt kan monteres. Fra vår fabrikk på Hjelset kan vi produsere og levere enkle glassløsninger som har et større bearbeidningspotesiale en plastglass har.

Om det skulle være ønskelig, kan vi også montere glasset. 

20201111_134041

Det er flere ting du må ta stilling til når du skal velge hvilken løsning som er best for deg. Om du kun ønsker en skjerm å henge opp eller skru fast, kan plexiglass/akryl eller polykarbonat være best. Forskjellen fra plexiglass og polykarbonat er enorm selv om de begge er plastglass.

Polykarbonat har lengere levetid enn akryl ettersom det er UV-bestandig og er et mye sterkere materiale. I tillegg er også polykarbonaten i større grad mer bøyelig en akryl som er et stivt materiale. 

En herdet glassplate fungerer også svært effektivt og kan i tillegg bearbeides enda mer. Det vil si at vi kan lage enda større hull eller fasonger.

 

Vi skjærer platene etter ønsket mål, helt opp til 2x3 meter.

 

Ta kontakt om du lurer på noe, eller ønsker et uforpliktende tilbud!

 

 

 

 

PERSONVERN OG COOKIES | Design og CMS av EKH Grafisk