Kategorier

Produkter
Produkter > 
Side 4 av 10 sider (39 produkter) Først ... Forrige 2 3 4 5 6  ... Siste
Brannhemmendeglass
Brannhemmendeglass

For noen tiår siden var brannvern det samme som tette ugjennomsiktige konstruksjoner i stål og betong. I dag har foredlede glassprodukter dramatisk endret forutsetningene. Du kan i dag skape bygninger som gir rikelig romfølelse, lys og visuell kontakt i kombinasjon med effektivt brannvern.

Les mer
Selvrensende Glass
Selvrensende Glass

Den unike dobbeltvirkende funksjonen til belegget på det selvrensende glasset Activ, bruker naturens egne krefter til å rense glasset for organisk smuss. Det gir deg fordelen av både mindre vindusvasking og klarere utsikt!

Les mer
Soldempende Glass
Soldempende Glass

Solbeskyttende glass gir Mye lys og mindre varme

Man vil gjerne at fasader skal gi mye lys, men mindre varme. Forholdet er 1:2. Slipper 50 prosent av lyset gjennom, følger også 25 prosent av solvarmen med på kjøpet. Økes lysinnslippet, økes også solvarmen. Dette kan være et dilemma. Jo mindre sol glasset slipper gjennom jo mer vil glasset oppfattes som speilende.

Les mer
Dorma Agile 50
Dorma Agile 50

DORMA AGILE – minimalt beslag med store fordeler

Med minimale dimensjoner tar DORMA AGILEs beslag for glass- og treskyvedører til helt nye nivåer. Funksjonaliteter og plasseringsmuligheter gir stor valgfrihet i utforming og spesifikasjonskrav.
En serie spesielt små beslag for skyvedører med teknikken skjult opp i en designprofil. Fordelene er store og av høyeste nivå når det gjelder teknikk, stor valgfrihet i plassering og mestrer glasspaneler opp til 150 kg.

Les mer
  • x

© O M Rakvåg AS - Alle rettigheter reservert | Utviklet av Cateno AS - Powered by Claw Claw